Yinnergetische avond

Tijdens deze avond gaan we werken met energie. Een avond over energie en gevuld met energie. Een avond waar mensen net als bij de Yin naar binnen keren en zichzelf gaan ontdekken op een speelse wijze. Op sommige momenten kan dit even pittig of confronterend zijn en op andere momenten is er volop humor aanwezig. Dit hangt af van de energie van de groep en wat er die avond in de energie zichtbaar wil worden.

Als medium kan ik intunen op het onderbewustzijn van iemand en het onderbewustzijn van de gehele groep. Het mooie is dat ik dan zichtbaar kan maken wat er voor jou of voor de groep tot dan toe nog niet zichtbaar was. Dat levert vaak mooie aha-momenten op. Ik kan mensen op deze manier prikkelen en inspireren en dat is precies waar ik blij van word.

Bovenstaande doe ik ook in mijn praktijk tijdens 1 op 1 sessies. Het mooie van deze avond is dat je in een groep veel beter de dingen zichtbaar kan maken.

Deze avonden zijn los van elkaar te volgen en je hebt geen voorkennis nodig of ervaring met energie. Iedereen is welkom.

De kosten voor deze avond zijn 35,00 euro.

Je houd misschien ook van..