Yinnergie en ons bewustzijn

Yinnerergie en ons bewustzijn

activeren van de kennis die in jou aanwezig is

 In deze cursus combineer ik de yin yoga met het energetische. Bij de yin yoga keer je naar binnen, naar dat wat er in jou binnenste aanwezig is. Vanuit jou binnenste kan je vervolgens contact gaan maken met de wereld om je heen. Of dat nu is als yogadocent, als therapeut, groepsleider, coach of gewoon als jezelf.

In deze 2-daagse cursus ga ik jullie op verschillende manieren meenemen naar je eigen kern, naar dat wat jou raakt, wat jou bezighoud. In deze twee dagen ga je ervaren hoe het is om te werken met de energie van jezelf en de ander. Je gaat voelen wat het is om geraakt en aangeraakt te worden.

Na deze twee dagen ga je eerst verder met je eigen proces, je hebt handvaten gekregen om verder te kunnen op jou pad. Hoe dat pad zich ontvouwt is voor een ieder anders. Daarom is de Yinnergetische opleiding ook voor een ieder verschillend. Waar de 1 zich verder wil verdiepen in bijvoorbeeld het energetische , wil de ander misschien meer leren over de meridianen of de yin yoga houdingen.

Naast deze cursus (die ik als een soort basis zie) kan je bij ons terecht voor aanvullende cursussen. Denk hierbij aan: Yinnergie en de meridianen, Yinnergie en de kunst van het voelen, Yinnergie en neurotransmitters.

De cursus wordt gegeven op vrijdag 4 november en vrijdag 2 december. Ik heb er met opzet een aantal weken tussen gelaten zodat je dat wat er op zo’n dag wordt aangeraakt kan verwerken en vervolgens op jou manier kan integreren in het dagelijks leven.

Voor wie is deze basiscursus geschikt:

  • Voor mensen die nieuwsgierig zijn. Nieuwsgierig naar dat wat er in en om jou heen aanwezig is. Nieuwsgierig naar het leven, naar wat er in energie aanwezig is en wat dit met jou doet.
  • Voor mensen die meer willen weten over de yin yoga en/of het energetische, misschien omdat ze dit willen gaan gebruiken in hun werk of omdat ze willen weten wat de yin yoga en/of het energetische nog meer voor hun kan betekenen in het dagelijks leven.
  • Voor therapeuten die de yin yoga en/of het energetische willen kunnen gebruiken bij hun cliënten, waarbij het belangrijk is dat je zelf eerst ervaart wat het met je doet.
  • Voor alle mensen die werken met mensen. Door jezelf beter te leren kennen ga je ook anders om met de mensen om je heen. Je gaat begrijpen hoe dit werkt vanuit de energie.
  • Kortom voor alle mensen die willen ervaren hoe het is om Yinnergetische te gaan toevoegen aan hun leven.

Wat kan je verwachten:

  • Theorie over de yin yoga, het bindweefsel, het energetische en intuitieve in Jip en Janneke taal
  • Je leert vanuit de praktijk meer over het intuïtieve, het onderbewustzijn, het voelen en natuurlijk de Yin Yoga.
  • Een verdieping in de ‘kennis’ over jezelf. Ik kan intunen op jouw onderbewustzijn en dat maakt dat ik bij een ieder dingen zichtbaar kan maken die jezelf op dat moment nog niet kan zien.
  • Je gaat ervaren hoe het is om aan te raken en echt aangeraakt te worden. Op het fysieke en het energetische vlak.

Praktisch:

Data:              vrijdag 4-11 en vrijdag 02-12

Kosten:          290,00 (incl. BTW) Inclusief lunch en koffie/thee en lekkers

Deelnemers: maximaal 10 (zodat er ruimte is voor dat wat jij meeneemt)

Opgave:         via info@annetbennen.nl