Yinnergetische avond

Yinnergetische avond

Tijdens deze avond gaan we werken met energie. Een avond waar in ieder geval Yin yoga en opstellingen voorbij zullen komen.

Een avond waarin op een speelse wijze contact word gemaakt met wat aanwezig is in jou. Op sommige momenten kan dit even pittig of confronterend zijn en op andere momenten is de humor volop aanwezig. Wat er gebeurt hangt grotendeels af van de energie van de groep en wat er die avond in de energie graag zichtbaar wil worden.

Ik kan intunen op het onderbewustzijn van iemand en het onderbewustzijn van de gehele groep. Het mooie is dat ik dan zichtbaar kan maken wat er voor jou of voor de groep tot dan toe nog niet zichtbaar was. Dat levert vaak mooie aha-momenten op. Ik kan mensen op deze manier prikkelen en inspireren en dat is precies waar ik blij van word.

Bovenstaande doe ik ook in mijn praktijk tijdens 1 op 1 sessies. Het mooie van deze avond is dat je in een groep veel beter de dingen zichtbaar kan maken.

Deze avonden zijn los van elkaar te volgen en je hebt geen voorkennis nodig of ervaring met energie. Iedereen is welkom.

De kosten voor deze avond zijn 35,00 euro.