Jezelf laten zien, dit ben ik echt.

Je bent het mooist als jij jezelf durft te zijn. Zonder maskers, je hoeft je niet meer te verstoppen. Als jij jezelf ben dan kan je mensen echt raken, dan ontstaat er wezenlijk contact.
Deze dag geef ik samen met Arry volledig vanuit mijn eigen ervaring met dit onderwerp. Ik heb best een lange weg afgelegd om mijzelf te durven zijn. Deze weg bewandel ik nog, stapje voor stapje durf ik mijzelf meer te laten zien. Een bijzonder iets van mij is bijvoorbeeld, dat ik veel dingen wel durf als ik het maar mag doen met mijn ogen dicht. Steeds vaker durf ik mijn ding te doen met de ogen open.

Echtheid raakt; open, kwetsbaar en krachtig.  Bekijk ter inspiratie dit filmpje.

Wat kan je op deze dag verwachten?
We gaan jullie deze dag op verschillende manieren in contact laten komen met jezelf. Hierbij maken Arry en ik gebruik van het gereedschap wat wij tot onze beschikking hebben. Via verschillende werkvormen ga je ervaren hoe het is om in je eigen kracht te staan en hoe het is om je kwetsbaarheid te tonen. En natuurlijk mag de yin yoga niet ontbreken deze dag.
Arry en ik vullen elkaar mooi aan. Waar ik het liefst de diepte inga, weet Arry mensen te raken vanuit een andere hoek, waarin de humor altijd aanwezig is.

Praktische informatie:
Datum: 8 oktober
Tijd: 14.00 tot 21.00
Locatie: Inzicht verandert Uitzicht, ten Have 5 Wapse
Kosten: 95,00 € (avondeten en lekkers tussendoor inbegrepen)
Opgave: via info@annetbennen.nl